OŠK Likavka - TJ Družstevník Východná (30-09-2012).

30.09.2012 22:45

Konečný výsledok:   4 : 1,   polčas:   0 : 0

Gól:   Radoslav Hoško

Rozhodoval:   HR - Jozef Dvorský

Počet divákov:   35

Zostava:   Laco, Sipko, Klimo, Gajdoš M., Jurčo (35.min. Polc), Petrenka M., Pačaj, Hoško, Hudáček, Petrenka Ľ., Zubaj M. (46.min. Holík).

 

V 3.min. vystrelil z diaľky Hudáček. V 7.min. M. Petrenka bol pred šestnástkou faulovaný domácim brankárom. Za tento faul brankár dostal iba žltú kartu aj keď mal byť vylúčený pretože pred M. Petrenkom bola iba prázdna bránka. Z nariadeného priameho kopu Hoško nastrelil ľavú žrď, lopta sa odrazila do poľa a domáci ju upratali na roh. V 15. min. Hudáček vystrelil po zemi ale domáci brankár nemal s touto strelou problémy. S protiútoku domáci pohrozili, keď centrovaná lopta preskočila brankára Laca. O štyri minúty závar pred našou bránou domáci nevyužili. V 28. min. mal šancu M. Petrenka, lopta sa kotúlala do brány ale domáci odkopávali z pred bránkovej čiary. V 33. min. domáci v dobrej šanci zaváhali. V 34.min. M. Petrenka obohral dvoch obráncov, lopta prekĺzla aj popod padajúceho brankára ale z čiary domáci znovu odkopli. V 35. min. domáci útočník sám pred naším brankárom vo vyloženej šanci prekopol bránu. V polčase sme prestriedali, keď Jurča nahradil Polc. V 37.min. bol pred domácou šestnástkou faulovaný M. Petrenka, rozhodcova píšťalka zostala ale nemá a nebolo to prvý krát v zápase. V 42.min. pokus domácich chytil Laco. V 44.min. strelu domácich Laco vyrazil. O dve minúty zahrávali domáci rohový kop z pravej strany a za pomoci vetra lopta skončila pri vzdialenejšej žrdi v sieti, 1:0. V tejto istej minúte sme museli striedať, keď zraneného M. Zubaja nahradil Holík. Po góle a prestriedaní sme sa dostali do útmu, výšková prevaha domácich bola zjavná. V 51.min. zvyšovali na 2:0. Po druhom góle sme preskupili hráčov s cieľom urobiť ešte niečo z výsledkom, no tento ťah nám nevyšiel. O šesť minút bolo na ukazovateli už 3:0. V 58.min. Laco chytil nebezpečnú hlavičku domáceho útočníka. V 66.min. zvýšili domáci na rozdiel štyroch gólov. V poslednej minúte po našom útoku sa dostal v šestnástke k odrazenej lopte Hoško, ktorý znížil na konečných 4:1.

V tomto zápase nám chýbalo trochu šťastia v premieňaní šancí. Kým sme vládali bol to vyrovnaný zápas, keď sme boli nútení prestriedať a poslať na ihrisko "drobcov" súper získal prevahu. Doplatili sme na to, že sme na zápas prišli z  úzkym kádrom, pretože chlapci boli chorí a aj preto, že niektorí chlapci radšej neprišli aj keď mohli !