PODPORTE NÁS 2 % zo svojích daní.

17.01.2011 11:26

 

Naše TJ sa zaregistrovala a môžete jej  darovať 2 % z Vaších daní. Ak túto možnosť nevyužijete celá Vaša odvedená daň pripadne štátu.

Čo je k tomu potrebné?

Do 15. februára každý zamestnanec musí požiadať svojho zamestnávateľa o podanie daňového priznania. V tlačive žiadosti je potrebné na samom spodku označiť , že žiadate aby Vám zamestnávateľ vydal potvrdenie o zaplatení dane.

Najneskôr do 31. marca 2011 musí každý občan predložiť na DÚ daňové priznanie. Niekto osobne, za niekoho zamestnávateľ.

Zamestnávateľ Vám vydá potvrdenie o zaplatení dane a Vy vyplníte a podpíšete vyhlásenie, že 2 % zo svojích daní darujete našej TJ. Tlačivo vyhlásenie si môžete stiahnúť z našej stránky a na ňom sú už všetky potrebné údaje o nás.

V prípade, že si podávate daňové priznanie samostatne je priamo v daňovom priznaní priestor kde sa uvedú naše údaje. Názov organizácie: Telovýchovná jednota Družstevník Východná, adresa: Východná, 032 32, IČO: 17057736, právna forma: Občianské združenie.

Vyhlásenie spolu s potvrdením je potom potrebné odovzdať na príslušný Daňový úrad najneskôr do 30. apríla 2011.

V prípade nejasnosti, prípadne ak si budete chcieť vyzdvihnúť tlačiva s vyhlásením kontaktujte tajomníka TJ Ing. Martina Lehotského osobne alebo na tel. 0918117787.

Tlačivo vyhlásenie si môžete stiahnuť tu: Vyhlásenie 2 % za rok 2010.rtf (54,5 kB)

 

Ak ste sa rozhodli darovať našej TJ 2 %, verte že ste sa rozhodli podporovať šport v našej obci za čo Vám ĎAKUJEME.