Prípravné turnaje našich mužstiev

16.07.2022 15:06

Počas letnej prestávky naše futbalové kolektívy sa zúčastnili na jednom turnaji.

Dospelých pozvali naši priatelia z Valče pri Martine na futbalový turnaj, ktorý usporiadali pri príležitosti "Dňa obce Valča". Muži si s turnaja odniesli pohár za tretie miesto.

Žiaci v kategórii U 13 malý futbal mali úspešnú sezónu, napriek tomu že skončili na štvrtom mieste. Do posledného kola bojovali o medajlové umiestnenie. Rozhodujúci zápas doma s Lúčkami doma prehrali a tento výsledok ich odsunul na zemiakovú medajlu. Bolo to také tesné, že v prípade remízy by skončili tretí a keby boli získali tri body za víťaszstvo dosiahli by na strieborné medaile.  Za príkladnú robotu sme im zorganizovali futbalový turnaj za účasti družstva z Hýb, Štrby a Liptovského Jána. Turnaj vyhrali Hybe pred Štrbou, tretí skončili naši chlapci a na štvrtom mieste sa umiestnil Liptovský Ján.

V rámci vyhlasovania výsledkov turnaja sme ocenili aj najlepších hráčov nášho mužstva za celú sezónu 2021/2022. Najlepším hráčom Východnej sa stal Lukáš Roth, najlepší strelec Viktória Hybenová a hráč, ktorý urobil najväčší herný pokrok Matej Roth.