ŠK AGRO Baník Dúbrava - TJ Družstevník Východná (06-09-2012).

06.09.2012 21:57

Konečný stav:   5 : 7,   polčas:   1 : 3

Góly:   René Zubaj 3, Lukáš Ilavský 2, Radoslav Zubaj, Kristián Gaži

Rozhodca:  HR - Jakub Glajza

Počet divákov:   20

Zostava:   Užík Tomáš, Karika Filip, Holík Lukáš, Gajdoš Marko (K), Užík Matúš, Gnidiak Pavol, Jurčo Zdenko, Zubaj René, Zubaj Radoslav, Polc Patrik,                      Ilavský Lukáš, Gaži Kristián.

 

Hneď v úvode mal vyloženú šancu Gaži, no nedal do prázdnej bránky. V 9.min. si to vynahradil keď jeho strela z hranice šestnástky prepadla domácemu brankárovi cez ruky, 0:1. V 11.min. sa domácim zo skrúmaže pred našou bránkou podarilo vyrovnať. V 17. min. nás podržal brankár, keď strelu z priamého kopu vyrazil na roh. O minôtu nato René Zubaj unikol, jeho prvú strelu zachránil obranca na brankovej čiare a opakovanú strelu zachránil brankár. V 20. min. sme sa tešili z gólu na 1:2, ktorý strelil Lukáš Ilavský strelou z 20 metrov. V 28.min. po rohu hlavičkoval Marko Gajdoš tesne vedľa tyče. Neubehla ani minúta, v šestnástke sa presadil Lukáš Ilavský a zvýšil na 1:3 a stanovil polčasový výsledok. V úvode druhého polčasu sa akcie striedali na jednej i na druhej strane. V 36. min. domáci znížili na 2:3 po sólovej akcii z polovice ihriska. O minútu už bolo vyrovnané, domáci zahrávali roh a na viackrát sa im podarilo dostať loptu do siete. Domácich vyrovnanie povzbudilo a naďalej nebezpečne útočili i zakončovali. V 43. min. René Zubaj v šestnástke preloboval brankára a znovu sme sa ujali vedenia. V 48. min. po pase Lukáša Ilavského zúžitkoval solový nájazd René Zubaj a Zvýšil na 3:5. V 54. min. domáci zahrávali priamy kop a znížili na 4:5. Hneď po rozohraní zo stredového kruhu sa s loptou rozbehol Rado Zubaj a zvýšil na 4:6. V 56. min. Palo Gnidiak prihral rovno domácemu útočníkovi a ten z blízka znížil na 5:6. Následnú domácu šancu chytil náš brankár Tomáš Užík. V predposlednej minúte René Zubaj zvýšil na 5:7, keď vybojoval loptu a obohral viacerých hráčov. 

Na pokutové kopy sme vyhrali 1:2. Premenili: Filip Karika a Patrik Polc, nedali: Matúš Užík (brvno), Zdenko Jurčo (chytil brankár), Lukáš Ilavský (tyč).