ŠK Bobrovec - TJ Družstevník Východná (18-04-2013)

19.04.2013 21:41

Konečný výsledok:   4 : 0,   polčas:   1 : 0

Rozhodoval:   HR - Martin Bátory

Počet divákov:   15

Zostava:   Karika, Gajdoš J., Zubaj V., Holík, Gajdoš M., Ilavský, Zubaj Ra., Jurčo, Zubaj Re., Gaži, Gnidiak, Zubaj J., Brezina I.

 

Za pekného počasia sa odohral prvý jarný zápas v tejto kategórii. Celý zápas poznačila prvá minúta, v ktorej domáci dali gól z ofsajdu. V 6.min. strelu Ilavského brankár vyrazil pred seba ale nikto z našich hráčov nedobehoval. O dve minúty strelu Reného Zubaja zblokoval domáci obranca na roh. V 18. min. zahrávali domáci roh a Filip Karika strelu chytil. V 22.min. sa vo vyloženej šanci objavil Gnidiak, trafil len do brankára. Prešli dve minúty a šancu domácich chytil Karika. V 26.min. vystrelil Ilavský a jeho strela tesne preletela okolo tyče. Polčas skončil 1:0. V druhom polčase v 42.min. šancu domácich sme odvrátili na roh ale o štyri minúty po našom chybnom rozohratí z následného protiútoku zvýšili na 2:0. V 54.min. po peknej krídelnej akcii a presnom centri domáci zvýšili na 3:0. V poslednej minute chybný odkop Vlada Zubaja rovno na nohu domáceho útočníka, ktorý pohodlne zvýšil na 4:0.

Pokutové kopy:  Holík nedal, Gajdoš J. nedal, Gajdoš M. premenil, Zubaj V. premenil, Brezina nedal. Výsledok streľby  pokutových kopov 2:2.

Najlepší náš hráč Filip Karika.