TJ Družstevník Lipt. Štiavnička - TJ Družstevník Východná (30-09-2012).

30.09.2012 21:40

Konečný výsledok:   3  : 0,   polčas:   1 : 0

Žlté karty:   Peter Hoško, Peter Stano, Ján Mikuš

Rozhodovali:   HR - Mudrončík Marián,   1AR - Migáľová Paulína,   DZ - Danko Štefan

Počet divákov:   75

Zostava:   Jacko, Halko Ľ.(K), Halko J., Stano, Kráľ, Mikuš M. (46.min. Ploštica), Poliak, Brezina, Mikuš J., Hoško P. (85.min. Pelach)

Úvod zápásu sme mali loptu viac na kopačkách. V 14.min. zahrával Ľ. Halko priamy kop a lopta skončila na žrdi. V 19.min. domáci zahrávali priamy kop, Debnár loptu podbehol a domáci útočník napálil loptu do brvna. V 20. min. sme zahrávali priamy kop, domáci túto situáciu odvrátili a rýchlo zaútočili do otvorenej obrany. Domáci útočnik obohral Jacka a oklamal i brankára Debnára a domáci viedli 1:0. V prvopolčasovej hre sme si vytvorili niekoľko šancí, ale vždy tomu chýbalo zakončenie. Na začiatku druhého polčasu sme rýchlo zautočili a dali sme gól. Pre údajne postavenie mimo hry gól rozhodca neuznal. O dve minútu J. Mikuš v dobrej šanci strieľal nad. V 54. min. odpískal rozhodca faul Ľ. Halka na útočiaceho hráča v šestnástke a nariadený pokutový kop domáci využili na strelenie druhého gólu. V 60.min. domáci zaútočili po našej chybe, náš stopér nestačil na útočiaceho hráča, ktorý posunul loptu popod vybiehajúceho brankára a domáci útočník dokopol loptu do prázdnej bránky na 3:0.

V druhom polčase sme hrali veľmi silovo, veľa sme sólovali. Zbytočné sme sa tlačili do osobných súbojov. Nezmyselne si naši hráči menili posty, vôbec sa nedodržiavali veci, ktoré si dohodli cez polčas. Ak sme sa aj dostávali do šance nezakončili sme tieto možnosti. Veľkú dieru sme mali medzi obranou a zálohou. Chýbala nám rýchlosť, moment prekvapenia, nasadenie a urobiť niečo navyše pre mužstvo.