TJ Družstevník Východná - FC34 Palúdzka (11-10-2012).

12.10.2012 07:48

Konečný výsledok:   0 : 7,   polčas:   0 : 1

bez kariet

Rozhodoval:   HR - Ivan Haluška (klubový rozhodca)

Počet divákov:   18

Zostava:   Užík T., Užík M., Gajdoš M. (K), Zubaj V., Holík L., Jurčo Z., Zubaj Rado, Zubaj René, Polc P., Karika F., Mikuš J., Gnidiak P., Zubaj J., Brezina I.

 

Tento zápas nám vôbec nevyšiel. Niektorí chlapci behali po ihrisku ako keby boli na futbale prvý krát. Iní zase pôsobili dojmom, že sa im nechce. S hrou akou sa prezentovali pred týždňom sa to nedá ani porovnať.

Od začiatku sa chlapci a dievčatá z Palúdzky s chuťou do nás pustili. Na dlhé minúty nás zavreli do priestoru okolo šestnástky. Vytvorili si niekoľko šancí a bolo len otázkou času kedy padne gól. Nastrelili brvno a vo viacerých vyložených príležitostiach prekopávali našu bránku. V 14. min. sa lopta poodrážala v šestnástke a na pomaličky sa dokotúľajla do našej bránky. Brankár Tomáš Užík len stál a vôbec nejavil záujem o hru. Za celý prvý polčas sme sa dostali trikrát na súperovú polovicu. Chlapci sólovali, neprihrávali si.

V druhom polčase hostia úplne ovládli hru, dobre kombinovali a hlavne premieňali šance i keď častokrát s veľkou dávkou šťastia. Niekoľko razy dobre zasiahol brankár Tomáš Užik, ale proti tečovaným loptám bol bezmocný. Hostia svoj náskok začali zvelaďovať v 40.min. na 0:2. Potom pridali góly v 42.min. 0:3, 46.min. 0:4, 56.min. 0:5, 58.min. 0:6 a 59.min. 0:7. Naším sa v druhom polčase podarilo dostať aj pred bránku hostí ale bez zakončenia sa góly nedávajú. Za hostí nastúpili aj dve dievčatá, ktoré hrali výborne a jedna z nich nám dala aj dva góly.

Škoda, že sme neboli kompletní a aj viacerí na ihrisku zaostali za svojími možnosťami, inač to mohol byť zaujímavý zápas.

Na pokutové kopy sme vyhrali 1:0, keď hostia nedali ani jednu jedenástku.

Z naších hráčov premenil len Lukáš Holík,  nedali:  Igor Brezina, René Zubaj, Rado Zubaj, Palo Gnidiak