TJ Družstevník Východná - FK Biely Potok (06-05-2012)

07.05.2012 09:14

Výsledok:   6 : 3,   polčas:   3 : 2

Góly:   Ján Mikuš 3, Matúš Ilavský 2 a Peter Brezina

Žlté karty:   Peter Brezina a Peter Stano

Rozhodovali:   HR - Róbert Weiss,   1AR - Rastislav Hradský,   2AR - Marián Mudrončík,   DZ - Milan Mertoš

Počet divákov:   100

Zostava:   Valíček, Ploštica T., Šípka (63.min. Halko J.), Stano, Halko Ľ.(K), Kráľ (81.min. Debnár), Jacko, Brezina P., Poliak (60.min. Ilavský), Mikuš M., Mikuš J.

 

Zápas sa ešte ani poriadne nezačal, keď hosťujúca obrana vo svojom pokutovom územi faulovala a nariadenú jedenástku premenil Peter Brezina. Domáci útočili a hostia hrozili nebezpečnými kontrami. V 22. min. hostia zahrávali priamy kop, prudkú strelu brankár Valíček len vyrazil telom pred seba a dobiehajúci hráč hostí vyrovnal na 1:1. O dve minúty už bolo všetko inač. Strelu Vlada Poliaka brankár vyrazil a Ján Mikuš ju dorazil do siete na 2:1. Domáci sa pokúšali svoj náskok zvýšiť, keď v 31.minúte Peter Jacko dobrou strelou ukončil krídelnú akciu. V 33.min. Ľuboš Halko zbytočne otálal s odkopom v našej šestnástke, prišiel o loptu a následne už iba faulom zastavil súpera. Hostia z nariadeného pokutového kopu vyrovnali na 2:2. V 40. min. sa skóre opäť menilo, keď prízemnou strelou k žrdi  prekvapil brankára hostí Ján Mikuš a stanovil polčasový výsledok na 3:2. V 42.min. ešte skúšal streleckú mušku Miro Mikuš jeho strela však tesne minula bránku. Druhý polčas pokračoval v snahe domácich dať ešte aspoň jeden gól. V 59.min. rýchlu akciu zakončoval Vlado Poliak. O minútu tohto hráča vystriedal Matúš Ilavský, ktorého strelu v 64.min. z vnútra šestnástky vytlačili hostia na roh. V 66.min. po niekoľkých rýchlych narážačkach sa dostal ako posledný k lopte Matúš Ilavský, ktorý prudkou strelou pod brvno upravoval výsledok na 4:2. Netrvalo dlho, hostia zaútočili a keďže sa viacerým našim hráčom nepodarilo loptu upratať skončila v pokutovom územi, kde Peter Stano fauloval protihráča a rozhodca nariadil už druhú jedenástku proti nám, ktorú hostia premenili. Bežala 82.min. keď Peter Brezina prudkou strelou vyprášil rukavice brankárovi hosti. O minútu už hosťujúci brankár vyťahoval loptu po piaty krát zo svojej siete, keď na dvakrát sa podarilo pretlačiť loptu za jeho chrbát Matúšovi Ilavskému, 5:3. V samom závere mali viacerí naši hráči šance no nevyužili ich. V 89.min. sa dostal do šance striedajúci Maťo Debnár, nevyužil však moment prekvapenia a zamotal sa s loptou, nakoniec sa mu podarilo prihrať Jánovi Mikušovi, ktorý svojím tretím gólom uzavrel skóre stretnutia na 6:3.

V tomto stretnutí vybehlo na trávnik celkom iné mužstvo ako v utorok 1.mája. Dúfajme, že tento zápas nakopol naších strelcov a aj v nasledujúcich kolách pridajú minimálne toľko gólov ako dnes.