TJ Družstevník Východná - ŠK Závažná Poruba (13-09-2012)

13.09.2012 22:11

Konečný výsledok:   5 : 0,   polčas:   2 : 0

Góly:   René Zubaj 2, Marko Gajdoš, Pavol Gnidiak a Patrik Polc

Rozhodca:   HR - Miroslav Beňo

Počet divákov:   15

Zostava:   Užík Tomáš, Polc Patrik, Užík Matúš, Gnidiak Pavol, Gajdoš Marko (K), Ilavský Lukáš, Jurčo Zdenko, Zubaj René, Gaži Kristián, Zubaj Radoslav.

 

               Na tento zápas nastúpili naši hráči iba desiati no na ihrisku to nebolo poznať, skôr opak bol pravdou. Naše útoky neustále zamestnávali súperovú obranu. Hostia sa pred našu bránku dostávali len sporadicky a k vážnejšiemu zakončeniu sa nedostali. V 7.min. sme sa ujali vedenia gólom Reného Zubaja. Potom nastali minúty keď nie a nie sa gólovo presadiť. Útočili sme ale až v 22 .min. Pavol Gnidiak strelou spred šestnástky vymietol pravú šibenicu hosťujúcemu brankárovi a zvýšil na 2:0. Týmto výsledkom sa skončil prvý polčas. Aj druhý polčas pokračoval podľa rovnákeho scénara. Pozornosť hosťujúceho bránkára v 38. min. vyskúšal Radoslav Zubaj. V 40. min. zahrával Lukáš Ilavský roh, z ktorého hlavou Marko Gajdoš rozvlnil sieť po tretí krát. Už o minútu sa skóre znovu menilo, keď po samostatnej akcii a presadení sa v skrumáži v šestnástke na 4:0 zvýšil svojím druhým gólom René Zubaj. V 46.min. mal výbornú šancu Kristián Gaži. Jeho strela len tesne minula pravú tyčku. Bežala 52.min. keď po prihrávke Reného Zubaja strelou z vnútra šestnástky uzavrel gólový účet na 5:0 Patrik Polc. V 56.min. po prihrávke Zdenka Jurču v ideálnej šanci zaváhal René Zuba, ktorý mohol zavŕšiť hetrik. Bol to z našej strany veľmi dobrý výkon, vytvorili sme si dostatok šancí.  Výsledok však mohol byť aj vyšší, keby sme menej sólovali.

                Zápas sa hral za stáleho dažďa, čo bol možno jeden z dôvodov prečo prišlo tak málo našich chlapcov na zápas. Po zápase sa ako vždy v tejto súťaži kopali pokutové kopy. Aj tu sme zvíťazili výsledkom 4:3. Naše jedenástky premenili Lukáš Ilavský, Kristián Gaži, Radoslav Zubaj a Pavol Gnidiak. Nepremenil René Zubaj.

Najlepším našim hráčom v zápase bol vyhlásený Pavol Gnidiak.