TJ Družstevník Východná - Tatran Hybe (01-05-2012)

01.05.2012 22:13

Výsledok:   1 : 3,   polčas:   0 : 2

Gól:   Jaroslav Kráľ

Rozhodovali:   HR - Šavrtka Juraj,   1AR - Tholt Matúš,   2AR - Nemec Milan

Počet divákov:   180

Zostava:   Valíček, Halko Ľ.(K), Stano, Bartko (15.min. Ploštica T.), Sýkora (70.min. Halko J.), Jacko, Mikuš M.(60.min. Kráľ), Brezina, Ilavský, Mikuš J., Hoško.

 

Prvé jarné domáce stretnutie sa oddialilo až o mesiac. Naši hráči však od prvej minúty pôsobili malátnym dojmom. Naopak, hostia cítili, že v derby by sa mohli naštartovať v boji o záchranu, verili si a bojovali od prvej minúty. Už v 8. minúte sa hostia z priamého kopu ujali vedenia. Snaha naších hráčov končila na obrannom vale hostí pred šestnástkou. V 22. min. po akcii hostí na pravom krídle a následnom centri na prvej žrdi hosťujúci útočník podvihol loptu na druhú žrď, kde osamelý hráč dal hlavou na 0:2. Naša snaha bola jalová a keď sa k tomu pridávali ešte individuálne chyby nečudo, že na polčas sme išli s dvojgólovým mankom. Začal sa druhý polčas a všetky naše predsavzatia urobiť niešo ešte so zápasom ostali v šatni. Hneď s prvého protiútoku hostia zvyšovali na 0:3. V 76.min. nachytal mladého hosťujúceho brankára Jaroslav Kráľ, keď strelou z polovice ihriska uzavrel skóre zápasu na 1:3.

Bol to zápas z našej strany ktorému chýbalo srdiečko, nasadenie, chuť a obetavosť. Jednoducho takto sa body nezískavajú!